16 maj 2017

Sanaya Romans, Personlig kraft, Lär dig kanalisera, Andliga böcker, Vattumannan.se



Personlig kraft genom medvetenhet
Det här är en kurs i hur man arbetar med de subtila energier som finns överallt omkring oss. Dessa energier påverkar oss alla hela tiden, vare sig vi är medvetna om det eller inte. När du blir medveten om dem kan du själv välja hur de ska påverka dig och själv bestämma hur du vill handla och känna i olika situationer. Materialet kommer från Orin, en vis andlig lärare som kanaliseras av Sanaya Roman. 
Du behöver inte längre låta andra människors dåliga humör eller negativitet påverka dig. Du kan lära dig få reda på när du har tagit på dig andra människors energi och hur du gör för att enkelt släppa den. Du kan förbli centrerad och balanserad vad som än händer omkring dig, förstärka positiv energi och hjälpa andra i deras utveckling. 
Din känslighet är en gåva. Lär dig använda den för att utveckla din intuition, sända och ta emot information telepatiskt och öppna dig för vägledning från universum högre sfärer. Du kan lära dig att neutralisera de tyngre energierna omkring dig och medvetet skapa förutsättningar för ett öppet och positivt inre tillstånd av frid och villkorslös kärlek, vad som än sker i ditt liv. 
Upplev din egen, personliga kraft.






Lär dig kanaliseraTidigare trodde man att bara de med en särskild gåva kunde få kontakt med en andlig guide, sitt högre jag eller det universella sinnet. Men kanalisering är en konst som alla kan lära sig. Sanaya Roman och Duane Packer har med hjälp av sina guider Orin och DaBen skapat en komplett, inspirerande och lättanvänd handledning i konsten att kanalisera. Deras metod kan användas av vem som helst som vill öppna sig för högre dimensioner. 
Lär dig kanalisera innehåller praktisk, omedelbar vägledning i hur du ska veta om du är redo, hur du drar till dig en högt utvecklad andlig guide, hur du går in i lätt trans, hur du kanaliserar för dina vänner, hur du använder kanalisering för att öppna dig för de högre dimensionerna och mycket mer. 
Lär dig kanalisera är en banbrytande bok som kan vara nyckeln till en stark acceleration av din andliga utveckling.

(Info + bilder hämtat från Vattumannen.se)