27 oktober 2016

Hemmet är min oas, min återhämtnings vrå. Rituals nu i ValboNu när de sista spåren av sommaren är borta och kvällarna har blivit mörkare, är det dags för mysiga hemmakvällar och att vistas inomhus mer. Vårt hem är ofta en favoritplats att fly till, men vad är det som gör våra hem så speciella för oss?

Ett hem är inte bara en uppsättning väggar och ett tak över huvudet, utan fyller en mycket större roll än så. Av alla platser i världen är hemmet den plats där du kan känna dig trygg, lycklig och nöjd.

I hemmet äger många av våra dagliga ritualer rum, och vi upplever också meningsfulla stunder där, oavsett om vi är ensamma eller med våra nära. Det är där vi upplever fester, brustet hjärta, framgångar, fiaskon, milstolpar, stunder av lycka och meningsfulla minnen. Efter en jäktig dag är hemmet platsen dit vi går för att hitta balansen igen.

Hemmet är den enda platsen i världen där du kan vara helt dig själv. Det är en del av dig och nästan som en slags andra hud. När du vill njuta av tid för dig själv – egentid – spelar hemmet en stor roll.

Omge dig med saker som har en rogivande inverkan och som gör dig glad. Saker som påminner dig om lyckliga minnen. Trots allt är det våra minnen som förvandlar ett hus till ett hem.