17 mars 2014

Favorit rökelsen: Sandalwood, Morning star, finns på Kristallrummet...

Morning Star Incense: SANDALWOOD



Den gudomliga doften.
Doften av sandelträ (sanskrit: candanam) sägs i öst ha förmågan att försätta dig i närmare kontakt med det gudomliga. I Budismen används doften traditionellt till att bevare uppmärksamheten i meditation och öka den spirituella energin. Den essentiella oljan är mycket dyr i sin rena form, och den ingår bland annat i ayurvedisk medicin för behandling av ångest och nervositet. Sandalwood är en av de populäraste råvarorna i japansk rökelse och används till bland annat japanska te-ceremonier, zen-meditation och för att ta bort dåliga energier i ett rum.

Den mest populära serien
Nu finns det 6 nya dofter i den populära Morning Star-serien, och ännu en gång har de japanska rökelsemästarna överträffat sig själv. Vem skulle till exempel tro att man kunde göra rökelse inspirerad av färska fikon? Och att de skulle dofta så fantastiskt som den nya Morning Star Fikon gör?
Om Morning Star är din favoritserie så finns där nya dofter att utforska: Där finns en exotisk lotusdoft, en mild mimosa, en japansk citrus Yuzu, en överdådig gardeniadoft, och en underbar iris.
Trevlig resa!

De renaste råvarorna.
2004 undersökte danska Miljöstyrelsen i en stor rapport de olika rökelser som fanns på den danska marknaden, och Morning Star-rökelsen fick bäst resultat i samtliga mätningar.

50 pinnar i en ask. Längd 13 cm. Brinntid: ca 25 min.

KRISTALLRUMMET skriver:
De renaste råvarorna. 2004 undersökte danska Miljöstyrelsen i en stor rapport de olika rökelser som fanns på den danska marknaden, och Morning Star-rökelsen fick bäst resultat i samtliga mätningar...
 Morning star "Sandalwood" - Den klassiska rökelsen, som stödjer meditativt tillstånd och försätter oss närmare det gudomliga.