20 februari 2012

Protein pulver från MM SPORTS...många goda smaker...

Body Science Casein

Målet med Body Science Casein var att hitta ett naturligt välsmakande mjölkprotein med micellärt kasein och vassle av högsta kvalitet.
Resultatet blev ett naturligt krämigt och välsmakande protein som är utmärkt att göra pudding på, så väl som att blanda en klassisk proteindrink. Fördelen med ett långsamt blandprotein är att den lämpar sig för många användningsområden som till exempel mellanmål för de som vill gå ner i vikt, som ett alternativ till nyttiga kvällsmål och som proteinkälla efter träningen för att stimulera muskeltillväxten samt motverka muskelnedbrytningen.

Body Science Casein är ett långsamt helmjölksprotein som består av 80% micellärt kasein och 20% vassle i sin mest naturliga och oraffinerade form. Det är alltså kasein, inte kaseinat som vanligtvis används i proteintillskott. En stor fördel med Body Science Casein är att det är en blandning av både snabbt och långsamt protein. Det snabba vassleproteinet går fort ut i kroppen och startar proteinsyntesen, efter det tar kaseinets unika egenskaper vid som långsamt portionerar ut aminosyror till kroppen vilket håller dig mätt och stabiliserar blodsockret under en längre tid. Detta förhindrar mycket effektivt muskelnedbrytning, så att du hela tiden har goda förutsättningar för muskeltillväxt!
Fördelar med Body Science Casein:
•Otroligt välsmakande proteinpulver av högsta kvalitet.
•Löser sig bra och har en perfekt konsistens att göra pudding på.
•Låg laktoshalt.
•Kan förhindra muskelnedbrytning.
•Blåbärssmaken innehåller nya exklusiva råvaror och helt naturligt blåbärsextrakt.