23 januari 2012

Sofias Änglar är tillbaka på Kanal 5...


 I Sofias änglar får Johnnie Krigström, Mattias Särnholm & Sofia Wistam chansen att hjälpa människor som har haft riktig, riktig otur.


Vi vill göra allting rätt. Men trots det blir livet ibland ändå fruktansvärt orättvist. En ung mamma som hade allt står helt plötsligt ensam med två små barn och en förlamad make efter en MC-olycka. En ensamstående tonårspappa som inom loppet av några år råkar ut för hjärtinfarkt, bilolycka, allvarlig infektion och en cykelolycka klarar inte längre av att jobba eller hålla efter hemmet.

Under serien hjälper Sofias änglar olika familjer med olika problem. Det kan vara en olycka, sjukdom eller ödet som gjort att livet tagit en helt annan vändning än planerat. När man mår som sämst så kan det mesta kännas omöjligt. Men genom att börja med att göra i ordning hemma, kan Sofias änglar förhoppningsvis skapa en nystart och vända livet till det bättre.

En underbar program serie är tillbaka, som väcker TACKSAMHET, eftertanke och sorg, hur en del drabbas men ändå KÄMPAR på...