17 oktober 2011

Betalt och klart...Fjällräven Classic Augusti 2012 vilket ÄVENTYR...

 Nu kommer vi äntligen iväg...detta har jag velat i flera år, har all utrustning så det blir inga bekymmer...Nu har jag tid att träna inför de 11 milen...
Fjällräven CLASSIC är en typ av motionslopp, i samma anda som våra Svenska Klassiker som Vasaloppet och Vätternrundan. Loppet riktar sig brett till både amatörer och mer erfarna och syftet är inte att tävla mot varandra utan att utmana sig själv och sin förmåga att klara sig utomhus på naturens villkor. Vandringen görs på tid men ingen segrare koras. Istället delas medaljer ut beroende på hur många dagar vandraren har spenderat på leden. Klarar du vandringen på tre dagar eller snabbare får du en guldmedalj, fyra dagar ger silver och fem dagar ger guld.


Detta är ett unikt lopp, helt ensamt i sitt slag. Den fantastiska naturen, den öppenhjärtiga attityden hos deltagarna och tillfredsställelsen att befinna sig i en miljö där mobiltelefoner inte fungerar och där naturen bestämmer villkoren, gör Fjällräven CLASSIC till något alldeles speciellt.