30 januari 2011

Handlat bra artiklar till mig o kidsen...Paulún, Möller och Renée Voltaire...

En nyttig ”müsli” som är sötad med äpplejuice och malt, 1000 g 69 kr (men detta är sååå mycket bättre än godis som är dyrt i lösvikt) Så gott som mellanmål om fantasin tryter... "Granola är det bästa och snabbaste täcket på pajen. Några frysta hallon i en form, sedan strör jag Granola på toppen och klickar på lite smör, gräddar gyllenbrunt i ugnen och voilá – en himmelskt god dessert! Min kollega äter Granola som godis direkt ur påsen. Jag gillar även att ha den som strössel på gröten eller i yoghurten och filen. Ofta bakar jag goda bars av Granolan. Barnen gillar granola." / Renée Voltaire Innehåll: Havre, malt, veg. olja, hasselnötter, äppleljuice, sesamfrön, russin och vaniljextrakt.
Paulúns superjuice...Blåbär- och açaijuice Det här är vår blåbär- och açaijuice.
Det är en mörk juice gjord på blåbär, druvor, açai och svarta vinbär. Den har en fyllig, frisk och söt smak. Juicen innehåller inget tillsatt socker. Billigare liter pris än Brämhults...
Möller´s total: Ett fynd dessa var nedsatta till 50 kr mot ordninarie 148 kr...
Ska testa....Varje förpackning innehåller fyra veckokartor med veckodagsmarkeringar, som gör det enkelt att komma ihåg att ta den rekommenderade dagsdosen. En rekommenderad dagsdos består av två kapslar. Den mörkgröna innehåller vitaminer, mineraler och antioxidanter. Den gyllengula innehåller naturlig renad fiskolja och en antioxidant för att skydda fiskoljan. Omega-3 fettsyrorna utgör ca 39% av fettsyrorna i fiskoljan, varav ca 40% är DHA fettsyror och ca 37% är EPA fettsyror.
Kapslarna är tillverkade av gelatin och har en form och storlek som gör dem enkla att svälja. Dosering Rekommenderad dagsdos består av två kapslar (1 fiskoljekapsel och 1 vitamin- och mineral kapsel). Ingredienser Ingredienser grön kapsel: Sojaolja, magnesiumoxid, gelatin, glycerol, askorbinsyra, järnfumarat, nikotinamid, bivax,sojalecitin, zinkoxid, kalciumpantotenat, d-alfa-tokoferol, cyanokobalamin, pyridoxinhydroklorid, tiaminnitrat, riboflavin, retinylpalmitat, klorofyll, titandioxid, vanillin, kromklorid, folsyra, kolekalciferol, kaliumjodid, natriumselenit, d-Biotin, laktos. Ingredienser gul kapsel: Naturligt renad fiskolja /(triglycerider), gelatin, glycerol, dl-alfa-tokoferylacetat, fyllochinon, sojalecitin.