15 januari 2010

The Secret - Förhållande...Hemligheten...Rhonda Byrne

Du kan fullständigt förändra alla förhållande, oavsett hur det känns just nu. Varenda relation du har är en återspegling av hur du känner inom dig.
Du är en magnet som drar till dig alla saker, via signalen du släpper igenom med dina tankar och känslor.
Varje relation du har och varje interaktion med varje person, är en reflektion av dina egna tankar och känslor i den stunden. Att förvandla varje enskild relation du har i ditt liv: Bli förälskad i dig själv...
Gör listor med hundratals underbara saker om dig. Fortsätta lägga till det varje dag.
Vet att du är perfekt. Tror inte några negativa tankar om dig.
Vet att du är värd och förtjänar allt möjligt du kan tänkas ha i ditt liv.
Fokusera på underbara saker i varje människa. Sök efter endast dessa saker. Klandra inte eller kritisera aldrig någon, någonsin.
Ha för avsikt att du kommer att se det bästa i allt och alla. Gör din lycka till sak nummer ett i ditt liv. Lycka är ett insidigt arbete. Befria dig själv för ansvar att försöka göra andra glada. Respektera och älska dem tillräckligt för att låta dem ta hand om sin egen lycka. Ta bort din uppmärksamhet från de saker i andra, som inte får dig att må bra. Uppskatta och älska dig själv i varje stund du kan. Förvänta dig inte att andra ska bete sig på ett sätt du vill, så kommer du att bli lycklig. Frigör dig förevigt i all framtid och vet att du själv styr din lycka och det är ett val, oavsett vad någon annan gör. Älska och respektera dig fullständigt. Vet att du är perfekt just nu.