15 september 2013

Doreen Virtues orakelkort på Svenska...Budskap från dina änglar, Ärkeänglarnas orakelkort m.m.

Jag har 4 olika orakelkort från Doreen Virtue...på Svenska....

Budskap från dina änglar:Den här kortleken gör det lättare än någonsin att göra en otroligt träffsäker tolkning för dig själv eller andra. Varje kort visar en fantastisk änglamålning tillsammans med en eller två meningar med vägledning.
Dessa kort hjälper dig och andra att ta reda på ditt exakta livsmål, om någon är din själsfrände eller inte, vad du ska göra med din jobb- och livssituation, och andra viktiga livsfrågor. Doreen har baserat korten på sina egna änglatolkningar där hon har använt de mest ställda frågorna och änglasvar för att skapa den mest fullkomliga kortleken för både nybörjare och vana korttolkare.


Ärkeänglarnas orakelkort:Ärkeänglarnas orakelkort är de första i Doreens Virutes vackra kortserie som har blivit översatta till svenska.
Ärkeänglarnas orakelkort innehåller 45 vackra kort med budskap från 15 olika ärkeänglar. Änglarna är kraftfulla, visa och kärleksfulla budbärare som kan hjälpa oss på alla områden i livet. De skyddar och vägleder oss, samt inspirerar oss till handling. Korten är mycket enkla att använda och passar bra till både nybörjare och erfarna.


Gudinnornas vägledning: Gudinnorna är änglalika, kraftfulla och kärleksfulla väsen som vill hjälpa dig på alla plan i livet. I den här kortleken av Doreen Virtue lär du dig vilka dessa tvärkulturella gudinnor är och hur de kan hjälpa dig. Vart och ett av de 44 korten ger dig ett specifikt budskap om ditt liv, din hälsa, dina relationer, din ekonomi, din karriär eller din andliga väg. De underbara målningarna på korten föreställer Kuan Yin, Lakshmi, Brigit, Isis, Atena och gudinnor från bland annat maya, keltisk, egyptisk, grekisk, tibetansk och buddhistisk tradition.
Det medföljande vägledningshäftet hjälper dig att göra tolkningar åt dig själv och för andra. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så kommer du att upptäcka att samarbetet med gudinnorna för in gudomlig magi i ditt liv.


Änglaterapi orakelkort: Änglaterapi orakelkort är den andra kortleken i Doreen Virtues vackra kortserie som har blivit översatt till svenska.
Denna lättanvända kortlek passar såväl nybörjare som erfarna. Änglaterapi är en kraftfull, helande och vägledande process där du jobbar tillsammans med dina skyddsänglar och med ärkeänglarna, i huvudsak Mikael och Rafael.
Dessa orakelkort och det bifogade vägledningshäftet innehåller övningar som kan hjälpa dig att släppa rädslor och emotionella blockeringar och påbörja ett helande. De ger dig också budskap om ditt livssyfte, dina relationer och hur du manifesterar.
På varje kort finns en fantastisk änglamålning och ett budskap eller svar som passar för både barn och vuxna. I vägledningshäftet visas steg för steg hur du gör en orakelkortstolkning åt dig själv eller någon annan, och där beskrivs också varje korts betydelse utförligt.