21 mars 2013

Birkan Tores tarot deck....Det okända....Angel cards...


Intuitiva svar
Birkans kort "Intuitiva svar" är designad av Birkan för att hjälpa dig hitta de svar du söker genom att använda din intuition. din magkänsla. Varje kort är som en liten nyckel för att låsa upp din intuition och hjälper dig att få information från ditt inre sinne och de högre andliga världarna. Du kan använda dessa kort för att ge intuitiva avläsningar till dig själv eller andra.

 Intuition är inte en gåva som ges endast till några få utvalda, men en känsla vi alla har. Genom att använda korten intuitiva svar, kan du väcka din intuition också och som du fortsätter att träna med korten, kommer du att se skillnaden i klarhet och längden på dina avläsningar! Dess kort är inte endast avsett för utövare som är utbildade med intuitiv förmåga utan för alla som är villiga att utnyttja sin intuition för vägledning.

Leken innehåller 72 kort. Intuitiva svar kanaliserades under ett antal år av Birkan själv under hans intuitiva sessioner och meditationer.
Birkan Tore är en lärare i intuition, andlig coach och publicerade författare som är också upphovsman till atlantiska Healing modalitet. Birkan började dela sin intuition med andra vid en ålder av nio när han började först ge avläsningar med spelkort. Senare blev Birkan student och läsare av Tarot i Tillägg till sitt omfattande arbete med ett brett utbud av Orakel kort. Han vill nu dela sin kärlek med spådom med andra via sina egna orakel kort...