12 juli 2012

Wasgij från Jumbo, Annorlunda pussel...1000 bitars!


Wasgij

Wasgij gör roliga pusselWasgij gör annorlunda pussel!

När du pusslar ett pussel från Wasgij så lägger du inte motivet du ser på bilden. I ett Wasgijpussel så är det istället det som personerna på bilden ser, som du lägger i ditt pussel. Oftast är det mycket roliga saker som händer.

Men är det inte svårt att lägga ett Wasgijpussel?

Nej, det är det inte. Visserligen vet du inte vad ditt Wasgijpussel föreställer, men pusslet har tydliga delar och många färgglada bitar.
Det kommer nya Wasgijpussel med jämna mellanrum, och här kan du köpa samtliga pussel som fortfarande ges ut. Har du inte provat ett pussel från Wasgij ännu så kan vi varmt rekommendera det!

Wasgij Destiny handlar om framtiden

Wasgij har även en serie som kallas Destiny. Här lägger du nästan samma motiv som på bilden, men ett Wasgij Destiny pussel visar motivet 20 år senare.
I Wasgij Mystery får du lösa mysteriet själv
Det finns även en tredje serie med Wasgijpussel. Mystery heter den och här gäller det för dig att klura ut vad som kommer att hända sedan. Personerna på bilden ger dig en del hjälp. Precis som i alla pussel från Wasgij så har även Mystery tydliga figurer och färgglada bilder. Allt för att ditt pusslande skall bli så roligt som möjligt.

Nu ska vi pussla till hösten, jag, kidsen och Johan...