31 maj 2012

Längtar till den 10/8 Fjällräven Classic...


Fjällräven Classic 10-17 augusti 2012
Välkommen till en vandring i världens vackraste fjällmiljöer. Vandringen sträcker sig från Nikkaluokta i söder till Abisko norr en sträcka på 110 kilometer längs den klassiska Kungsleden. Vandringen går genom hisnande fjälldalar och frodiga ängar. Under vägen passerar du bland annat de mäktiga Kebnekaisemassiven, det krävande och karga Tjäktjapasset och fjällhedarna vid Alesjaure.


Du bär med dig din egen utrustning och sover i tält under den ljusa sensommarnatten. Under vandringen passerar du totalt sex checkpoints. I en del av dem kan du fylla på med mat och gas, ta en skön bastu eller träffa våra sjukvårdare.

Fjällräven Classic får alla medalj, gammal som ung, livsnjutare som fartdåre. Gemenskapen med likasinnade och nyknutna vänskapsband lockar lika mycket som den fantastiska naturen.
Med rätt förberedelser tar du dig igenom utmaningen. Du får möta vildmarken, och i de bästa ögonblicken känns det också som vildmarken möter dig. Med dig hem får du nya vänner för livet. Fånga tillfället och följ med oss ut...