17 april 2012

Mästarnas Mästare och Coacherna följer jag nu på Svt!


Ny skruvad dramakomedi om livscoaching
Coacherna - om tre osannolika kvinnor som byter väg i livet och startar en coachingbyrå. I huvudrollerna ser vi Lena Endre, Vanna Rosenberg och Cecilia Frode.
Till byrån kommer en brokig skara människor för att bli hjälpta till lycka och framgång. Men att kunna hjälpa andra betyder inte alltid att man kan hjälpa sig själv. Och ibland är goda råd bara väldigt, väldigt dyra.
Carina (Lena Endre) är en utbränd sjuksköterska som omskolar sig till livscoach. Tillsammans med sina kollegor Nathalie (Cecilia Frode) före detta modell och nagelskulptris och Zelda (Vanna Rosenberg) som tror på kristallernas kraft, startar hon coachbyrån Carina Lind Group.
Med sina nyvunna insikter om lycka och positivt tänkande ska de coacha sina klienter till ett bättre liv. ...


Kampen om mästartiteln kan börja...
Nu är det äntligen dags för premiären av den fjärde säsongen av Mästarnas mästare. I tio avsnitt tävlar tolv av våra mest framgångsrika idrottsstjärnor mot varandra i extremt krävande och tuffa grenar. Styrka, kondition och laganda sätts på prov när deltagarna gör upp om titeln. Den här gången sker tävlingarna i sydvästra Ungern vid natursköna Balaton-sjön.
I år avgörs tävlingen i två grupper med sex deltagare. Varje grupp tävlar under fyra program. Två deltagare från varje grupp går vidare till semifinal i program nio innan de tre finalisterna gör upp i finalprogrammet om vem som slutligen blir Mästarnas mästare.