15 januari 2012

Mina favoritböcker: The Secret, The Power och filmen - Rhonda Byrne...


THE SECRET:  redan en bästsäljare - nu tryckt i över 3,7 miljoner exemplar!

Fragment av den stora hemligheten har funnits tillgänglig i många berättartraditioner, i litteraturen, inom religionen och filosofier i århundraden. Nu finns för första gången alla pusselbitar samlade i en bok som kan vara livsavgörande för den som tar in budskapet. The Secret - Hemligheten innehåller praktisk kunskap som gör att läsaren får en större förståelse för och insikt om hur man blir mästaren i sitt eget liv.

I boken lär man sig att tillämpa The Secret på alla sätt i livet, vare sig det handlar om hälsa, relationer, lycka, yrkeslivet eller pengar, och dessutom i samspelet med andra i världen. Budskapet handlar om att återupptäcka den dolda, outnyttjade kraften i sitt inre och den vetskapen för med sig


KRAFTEN: När The Secret - Hemligheten kom ut spreds den med ljusets hastighet och förmedlades vidare från person till person över hela jorden. Allteftersom människor har börjat förändra sina liv med hjälp av boken har de berättat tusentals fantastiska historier för Rhonda Byrne, och hon har fått större insikt om varför människor upplever sådana svårigheter i sina liv. Med dessa insikter kom också kunskapen i The Secret - Kraften.



FILMEN The Secret - Hemligheten

Den har passerat genom historien, färdats genom århundradena... för att nå dig
Detta är hemligheten med allt - glädje, hälsa, pengar, fårhållanden, kärlek, lycka... allt du någonsin velat ha.
I denna häpnadsväckande film finner du ALLA redskap du behöver för att förstå och leva enligt The Secret - Hemligheten.


DAGENS VISDOMSORD: 
Med 365 insikter som bygger på The Secret - Hemlighetens kraftfulla sanningar kommer din kunskap om attraktionslagen att expandera långt bortom vad du har kunnat föreställa dig.

Under ett år med dagliga visdomsord kommer du att ta emot en klarhet, förståelse och visdom varje dag som hjälper dig leva i enlighet med de lagar som vi människor lyder under, så att du verkligen kan bli mästaren i ditt liv. De dagliga visdomsorden är tidlösa och du kan börja kalendern när som helst på året.